Na úvod…

Děkujeme za Vaši návštěvu a ceníme si vašeho zájmu o poznání a rozvoj vlastní intuice, duchovního já člověka, patřící naší božské podstatě Já.
Nahoře v menu nově - ODKAZY

Zesílení intuice pomocí channelingu a transpersonálních zážitků

Zesílení intuice pomocí channelingu a transpersonálních zážitků

 

Naše stránky obsahují desítky podrobných článků o tom co děláme, ale napadlo mne o tom napsat velmi stručnou souhrnnou informaci:

Po zkušenostech s různými církvemi jsem před 25 lety začal s holotropním dýcháním. Zde jsem měl první zážitky ze transpersonálních sfér, jež silně překračovaly mé intelektové schopnosti ( pojem transpersonální prožívání ).

Metodu jsem zdokonalil a rozvinul, protože jsem v tu dobu začal i s hypnotickými regresemi, progresemi a s channelingem.

Channeling je komunikace s vyššími úrovněmi vědomí, tedy intuicí. Odedávna ji dělají šamané, proroci a zasvěcenci. Na webu je o něm spousta kurzů a knih.

Po letech praxe a přednášek se vytvořila skupinka přátel. Společně jsme přešli na vyšší úroveň channelingu. Někteří používají i mikrodávky psychoaktivních látek, aby se dostali od verbální komunikace s intuicí k návštěvám Jeho hypergeniálního světa. / Tyto techniky jsou také součástí neošamanismu, či alšamanismu, viz. bak. práce: Městský šamanismus, duchovní a psychosociální působení aneb alšamanismus/

V tomto odlišném, transpersonálním vnitřním světě nám naše vlastní vyšší Já vysvětluje filozofické základy světa pomocí Jeho úžasných, vševyjadřujících pocitů a vizí. To se v literatuře označuje i jako mystika.

Po mnoha letech praxe naše intuice podstatně zesílila, máme částečně i Její pocity částečně i v běžném životě. Je to dost těžká práce, vlastně studium. Ale stojí to za to…

 

Naše stránky:

Intuice

http://mystika.mysteria.cz/

http://intuice.mysteria.cz/

http://intago.sweb.cz/

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>