Na úvod…

Děkujeme za Vaši návštěvu a ceníme si vašeho zájmu o poznání a rozvoj vlastní intuice, duchovního já člověka, patřící naší božské podstatě Já.
Nahoře v menu nově - ODKAZY

Strach z rozšířeného vědomí

Zažili jste ho? Já i mí kamarádi mnohokrát. Je vlastně logický, nelze se ohromení a z něj plynoucímu strachu vyhnout. Bojíme se i myšlenky, že se už nemáme kam vrátit, že náš známý svět už neexistuje.

Chybou je utéci, je třeba ho překonat. Horolezci i kosmonauté strach znají také.

Chce to mít tripů desítky, ne-li stovky. Postupně se tak dá navštívit celá řada levelů Hierarchie a tím je poznávat. Není divu, že dost odpovídají komnatám, které ze svých extází popisuje nejslavnější mystička sv.Terezie z Ávily v knize Hrad v nitru.

https://www.databazeknih.cz/knihy/hrad-v-nitru-132463

My ten první level nazýváme svět bohů. Je tam dokonalost a genialita, ale ještě je trochu podobný našemu světu. Jdeme-li výš, náhle se vše změní. Vše podobné lidskému se vytrácí, je to úplně jiný svět, kde vše je prapodivně Jinak.

Superparadoxně si tam hrají se Vším. Prostor a čas je tam úplně jinak, vše je spíš matematické, virtuální. Zde už strach a ohromení vzniká docela silný. Někdo by tomu mohl říkat badtrip.

Ještě další level nazýváme nirvanický. Stav Boha. Nepopsatelná Dokonalost dokonalosti. Naše představy o Bohu jsou směšné, to je Tu jasné. Není člověku podoben ani trochu.

Ale jsou i další, nadnirvanické světy. Zažít je, je velmi vzácné, mě se to nestalo.

Kamarádi popisují charakteristické Dunění Dokonalosti, jež až drtí. To je to OOOMMM zpívané dohromady. Zde se gigantickou energii tvoří světy. Nelze se zde dlouho zdržet, rozmetalo by nás to.

Kolikrát mně napadlo co Tam ve vyšších levelech mám vlastně dělat, vždyť mu ani nerozumím. Řekli mi, že jsem tam jen na exkurzi. Nečeká se, že bych všemu rozuměl. Doma tam budu až za neuvěřitelně dlouhou dobu.

A k čemu ta exkurze tedy je? Udává směr vývoje, byla odpověď. Duchovní vývoj se pořádně nastartuje. Ovšem kdo by čekal nějakou selanku a klid duše, bude mít smůlu… Tahle škola je dost těžká… Proto je v ní jen málo žáků… Ani není pro každého.

Jít do tripu je vlastně velká odvaha. Vstoupíme jako slepí do světů, o kterých se málo ví, protože ani nejsou popsat. Jde v nich o záměry, které neznáme. Proto je naplno využívají jen mystikové, šamané a zasvěcenci.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>