Na úvod…

Děkujeme za Vaši návštěvu a ceníme si vašeho zájmu o poznání a rozvoj vlastní intuice, duchovního já člověka, patřící naší božské podstatě Já.
Nahoře v menu nově - ODKAZY

Projevilo se vám v tripech o Vánocích mystérium Vánoc?

K Vánocům mám nedůvěru už léta. Všeobecný shon a zmatek spojený s těmito svátky je v přímém rozporu z proklamovaným klidem a mírem. Včetně maškary Santy Clause podezřelého z těžké komerce. Nejraději bych pro sebe Vánoce zrušil jako jakýsi obal bez obsahu.

Přesto jsem vzácněna Vánoce něco o nich v tripech zažil. Třeba v roce 2008, že jde ocyklický proces vzniku a proměny vědomí.

Trip do mě nalil energii a poslal mi vizi víru jdoucímu až do oblak. Byl podobný tornádu, ale zlatému. Obrovská sací síla sahající až do nejvyšších světů. Tam, kde není žádná náhoda, ale věčná Dokonalost v nekonečně směrech.

Na Štěpána jsem měl další trip. V něm jsem si opět uvědomil:

1/ nejsme návštěvníci tohoto světa. Chybně říkáme, že jsme sem přišli a po smrti zas odsud odejdeme. Nikdo nikam nepřichází ani neodchází, žijeme „sami v sobě“, ve Věčnosti, jen se proměňujeme. Jsme tu doma.

2/ rovněž nejsme jako lidé dole a božské kdesi nahoře. Jsme „uvnitř něj“, vlastně jeho zvláštní výtvor, kterou nutně potřebuje. Opět to nejde přesně popsat, jen prožít tu Podivnost jakési Rubikovy kostky…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>