Na úvod…

Děkujeme za Vaši návštěvu a ceníme si vašeho zájmu o poznání a rozvoj vlastní intuice, duchovního já člověka, patřící naší božské podstatě Já.
Nahoře v menu nově - ODKAZY

Havárie letadla

Havárie letadla                                       / autor: Intago 04/2018

Viděl jsem v televizi případ havárie letadla kvůli zanedbané údržbě. Roztříštilo se o vodní hladinu. Božská intuice mi pak vysvětlovala logiku té události. Zcela se vymyká lidským názorům.

Ví se však o zákonech karmy. Že takové neštěstí má své příčiny, není to náhoda. Činy všech v letadle dosáhly v té chvíli jisté meze, tedy naplnění.

Jak je ale možné, že se vše tak zázračně sešlo? Říká se tomu synchonicita. Z té ale vyplývá něco zcela nového, ohromujícího. Rozhodně není žádná náhoda, ani žádná skutečná individualita!

Ty se nám jen takové zdají, protože právě to je podstatou této Hry na realitu. Existuje jen absolutní Dokonalost, která věčně víří, vibruje, ale nikdy o svou Dokonalost přijít nemůže.

Myslíme si, že se rozhodujeme, ale i to je součást této Hry. Ostatně ani pojmy jako náhoda a svobodná vůle neexistují. Vše je vzájemně propojeno v dokonalý Celek.

Dokonce ani bohové, ani božstva atd. také neexistují jako oddělené entity. Vše je pospojováno do nekonečně dokonalého Celku, kde má každý svoji roli. Připomíná to strojovnu Boha.

Proto je budoucnost známa. Ostatně ani ta v podstatě neexistuje, děje se vše naráz.

A k čemu je toto poznání, jaké má pro mne konkrétní význam, vyjma toho filozofického? Intuice mi vysvětlila, že toto poznání jsem již před lety mnohokrát v meditacích zažil, ale po ohromení vždy zas zapomněl.

Jakmile ho více přijmu, odstraní se bloky a mohu postupovat rychleji. I to je vše naprogramováno, připraveno, dáno. Podle bible od počátku světa. To je ta předurčenost. Toto poznání není pro každého, je to již esoterika…

5 comments to Havárie letadla

  • senja

    Dovolím si vznést námitku. Kdyby bylo všechno připraveno a dáno, ztratilo by to veškerý smysl, dokonce i jako hra.
    S tím, že jde o hru, nicméně souhlasím. To, co nazýváme Bohem, je totiž neskutečně hravé. Důležitá jsou pravidla, ze kterých vyplývají všechny kroky v této hře. Je docela možné, že i ona, přestože jsou pevně daná, se mohou za jistých okolností změnit. Něco jako odpovědi na otázku, které mohou znít pouze ANO nebo NE. Za těchto okolností dojde k takovému rozšíření sítě, že nutně působí dojmem dokonalého chaosu, ve kterém schází jakýkoliv řád. Proto nejsme schopni pochopit, proč „takový hodný člověk“ přijde o zdraví, majetek, rodinu, atd. Důvod se pro nás jen krátce žijící, co je to 50 – 100 let ve srovnání s věčností, dokonale ztratí. Přesto je možné dopátrat se důvodů, ale málokdo o něčem takovém byť jen přemýšlí, natož aby se o to opravdu snažil. A nakonec, k čemu by to bylo, že? Mně také stačí jen vědět, že jsem, že jsem to, co jsem a budu tím tak dlouho, dokud se nezmění pravidla.

    • channeling

      Pravidla dává vždy vyšší vědomí nižšímu, princip hierarchie. A jelikož jsme ve věčném teď, pro nás rozloženém do virtuálních časoprostorů, tak vše i pravidla už jsou dány. A jsou pravidla a pravidla, ty základní jsou celou dobu hry – tedy po dobu určitého Kosmu neměnná, jiná se mění s jeho vývojem, podobně i ve fyzice, jinak fungoval vesmír těsně po zrodu, jinak při rychlém rozpínání, jinak nyní a zase dojdu k posunu v jeho případném chladnutí… A pak jsou určité místní anomálie, aneb vše má své výjimky a výjimky z vyjímek… Jedním z nich je i mystika, která porušuje mnohá běžná pravidla.

  • senja

    Vysvětluje to i skutečnost, že se v jednom letadle sejde dost lidí, aby s nimi zcela zákonitě a „spravedlivě“ spadlo, i když si myslíme, že si nikdo z pasažérů nezasloužil skončit takovým hrozným zpúsobem.

  • senja

    Ještě do třetice musím podotknout, že opravdu nic není náhoda. Třeba ikonka, která mi „byla přidělena“ (nevím kým, ale vím proč) přesně vystihuje skutečnost, že často používám tento smajlík ;-).

    • channeling

      Jo jo, nic není náhoda.-) Je o tom třeba i v Bibli, Bůh má spočítáno i počet našich vlasů…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>